Ohjeet

Moikka ja Tervetuloa ReBoot 7 -päivän verkkokurssille.

Olen todella innoissani täällä, koska saan jakaa parhaita mahdollisia käytännön asioita sinulle, joiden avulla sadat yksityisasiakkaani ovat saaneet loistavia tuloksia aikaan.

Matkani aikana olen tavannut erilaisia ihmisiä niin seminaareissa Suomessa tai ulkomailla, jotka ovat opettaneet minulle loistavia asioita, miten opit hyödyntämään energiaa, miten rauhoitat mieltäsi, kuinka saavutat huippukuntosi ja nukut kuin pieni lapsi. Nämä kaikki ovat mahdollisia.

Olen oppinut nämä ja miljoona muuta asiaa maailman huippu -mentoreiden avustuksella. Aloin opettamaan näitä asioita asiakkailleni vuonna 2015 ja he ovat olleet erittäin tyytyväisiä saamiinsa tuloksiin.

Uskoisin, että sinulla ei ole aikaa opiskella yli 200 kirjaa ja käyttää näiden asioiden opiskeluun 6 tuntia päivässä, mutta SINULLA ON AIKAA tehdä näitä 7-päivän aikana saatavia lyhyitä, mutta tehokkaita neuvoja.

Avain menestykseen on tehdä! Ei ole olemassa ihmepilleriä tai taikasauvaa, joka tekisi kaiken puolestasi. Lupaa panostaa seuraavat 7 -päivää?

Olen sisällyttänyt tähän 7-päivän verkkokurssiin muutamia bonuksia kuten; kuntotreenejä, meditaatioita, energiajuomia, reseptejä ja paljon paljon muuta. Hyödynnä bonuksia vapaasti. Ne ovat lahja minulta sinulle.

Mutta et tule saamaan tuloksia aikaan jos et kokeile ja tee näitä. Tee reseptejä ja kokeile erilaisia harjoituksia.


Tässä koko 7 -päivän ReBoot Guideline

Päivä 1.  Ravinto
Saat enemmän energiaa ravinnosta ja miten saat aineenvaihduntasi toimimaan.

Päivä 2. Treeni
Opit hiukan treenaamisesta.

Päivä 3.  Stressi
Löydä rauha ja läsnäolo helppojen tekniikoiden avulla.

Päivä 4. Aika
Hallitse kalenteriasi,  jonka avulla sinulle jää aikaa myös elämiseen.

Päivä 5. Uni
Palaudu kunnolla ja lataa patterisi uudestaan jokaikinen yö.

Päivä 6. Energia
Lisää päiviisi energiaa, jotta voit alkaa pelaamaan isommilla panoksilla!

Päivä 7. Fokus
Salaisuus kaikessa menestymisessä on laittaa asiat järjestymään.


Vieritä ylös