Päivä 2: Treenaus


Tervetuloa takaisin!

Tänään saat tietää, miksi et ole tuntenut oloasi energiseksi koko aikaa. Nykypäivänä harjoittelu ja treenaus on yksi todella tärkeä osa nykyistä elämää. Pitkät ajat istuen päivästä toiseen pysäyttävät fysiologian. Se hidastaa verenkiertoa, vähentää solujen energiatuotantoa ja ennenkaikkea murskaa alaselän… ei kauhean hyvä juttu.

Tänään hakkeroimme harjoittelusi niin, että seisot tai liikut päivän mittaan. Tämä herättää päiväsi aamuisin, polttaa kaloreita ja auttaa sinua poistamaan kehostasi huonot asennot. Alapuolella on muutama harjoitus, jotka auttavat rakentamaan kehostasi voimakkaamman, jotta saat enemmän energiaa. Jos haluat polttaa rasvaa, lisätä lihasmassaa, saada energiaa lisää päiviin tai parantaa keskittymiskykyäsi.

Ota 10 minuutin tauko jokaisen 50 minuutin välein ja kävele ympäriinsä. Toinen loistava tapa on nousta ylös 25 minuutin välein ja tehdä jotain 5 minuutin tauon aikana.

Tee tässä osiossa näkyvät harjoitukset ja aseta ajastin 5 minuuttiin. Harjoitukset toimivat – usko minua. Saat lisää energiaa kehoosi.


Harjoitukset

Myrskycircuit

Lataa ohjeet


Vieritä ylös