Päivä 8: Mitä seuraavaksi?

Jess! Sinä teit sen!

Olitpa keskittynyt tai tekemässä jotain muuta mukavaa, yksi viikko tuntuu kuin lentävän ohitse. Siksi onkin tärkeää selvittää, mitä haluaa elämässä ja miten mennä sitä kohti?

Viikot kuluvat, kuukaudet vierivät, vuodet hämärtyvät ja kulkevat meitä kohti. Voit tuntea itsesi, että olet tehnyt jotain arvokasta tai voi tuntea että elämäsi on hienovaraisesti sanottuna perseestä.

Mitä tulevan pitää?  Muutosmetodi sivustolla on paljon paljon paljon tavaraa liittyen omaan hyvinvointiin, rutiineihin ja menestymiseen liittyen. Etsi toinen kurssi ja aloita. Toinen vaihtoehto on kurja… Sellainen, joka sallii meidät hämärälle sohvalle hämärtymään hämärtymistään.

Se ei todellakaan ole sinun polkusi.

Sinä olet tärkeä! Sinun polkusi on sellainen, millaiseksi sen teet. Se voi olla täynnä rauhaa, onnea, merkityksiä, saavutuksia ja energistä olotilaa. Näistä voit olla ylpeä, eikö niin?

Mitä seuraavaksi?
Katso ensimmäisenä ReBoot tavoitetaulukkosi. Se löytyy tämän tekstin alapuolelta. Kyse on siitä, että ryhdyt toimimaan tavotteiden ja saavutusten suhteen. Ajan myötä, parannut ja pystyt nopeuttamaan prosessia.

Täytä ReBoot tavoitetaulukko seuraavalle 30-60-90 päivälle, silmällä pitäen seuraavan vuoden tavoitetta. Sitten voit laatia päivittäisen toimintasuunnitelman, johon sisältyy kaikki tämän viikon käytännöt. Miksi? Sen takia, koska kun uudelleen käynnistämme kehomme, meidän täytyy luoda oikeanlaiset rutiinit, rauhoittamaan mieltäsi, tehostamaan energiaasi ja elimistöäsi. Tarvitset energiaa ja selkeyden tulevaan.

Jos et ole vielä lukenut blogiani, suosittelen sitä. Siellä sukellan syvemmälle kaikkiin näihin aiheisiin, joita tällä viikolla sivuutimme.

Kiitän sinua todella paljon, että olit mukanani viikon ajan. Odotan innolla uudelleen kohtaamistamme.

Sydämellisesti,

Joonas


SUOSITUKSET

Lataa työkirja

 


Vieritä ylös