Valitse sivu

Yksityisyyskäytäntö
Muutosmetodi Oy välittää yksityisyydestäsi ja pyrkii aina suojaamaan yksilöintitiedot parhaalla mahdollisella tavalla. Muutosmetodi Oy  pyrkii noudattamaan kaikkia sovellettavia lakeja ja säädöksiä henkilö- ja yksilöintitieotojen suojaamisksi. Tämä yksityisyyskäytäntö auttaa sinua muun muassa ymmärtämään minkälaisia yksilöinti- ja muita tietoja Kama International kerää ja kuinka näitä tietoja käytetään.

Tämä yksityisyyskäytäntö koskee tietoja, jotka kerätään verkkosivuiltamme riippumatta siitä, missä sinä käyttäjänä olet fyysisesti kun tulet sivuille, selaat sivuja, vuorovaikutat sivujen kanssa tai teet ostoksia sivuilla (mukaan lukien ostokset jotka rahdataan ulkomaille maasta, jossa me sijaitsemme). Lisäksi toimivaltaiset hallintoelimet, kuten oikeusasteet tai poliisi, voivat olla oikeutettuja saamaan pääsyn yksityisiin tietoihisi.

Osat tästä yksityisyyskäytännöstä voivat olla koskematta tiettyjä vierailijoita, esimerkiksi Amerikan Yhdysvalloista. Kuten lähes kaikille julkisille verkkosivuille, myös meidän sivuillemme pääsee kansainvälisesti puolestamme mistä vain. Hyväksymällä yksityisyyskäytäntömme verkkosivuillamme tai ostosten yhteydessä hyväksyt että yksityisiä tietojasi, mukaan lukien yksilöintitiedot, käytetään ohessa kuvatulla tavalla.

Muutosmetodi Oy-  y-tunnus 2893159-5, Cygnaeuksenkatu 9B20, 40100 Jyväskylä on vastuussa tietojen keräämisestä ja yksityisten tietojesi käyttämisestä.

Mitä yksityisiä tietoja käytämme?
Me käytämme yksityisiä tietoja, jotka olet syöttänyt verkkosivuillemme, tai jotka on kerätty verkkosivuiltamme käyttäen evästeitä (katso lisää tietoa evästeistä: linkki) tarkoituksenamme mahdollistaa sinulle ostosten tekeminen sivuillamme ja täyttääksemme velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaanamme. Henkilötiedot joita Muutosmetodi Oy käsittelee sisältävät muun muassa nimen, henkilötunnuksen, sukupuolen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, tilaus-, ostos- ja maksuhistorian, luottokorttinumeron, toimitus- ja laskutusosoitteen sekä IP-osoitteen.

Kuinka käytämme yksityisiä tietojasi?
Tietoja voidaan käyttää yksilöinti- ja tunnistustarkoituksessa, suoramarkkinointiin, asiakaskyselyihin, uutiskirjeisiin ja tilastointia varten. Tietoja voidaan myös käyttää postin, tekstiviestien tai sähköpostien lähettämiseen, mikäli et ole valinnut että et halua tällaisia viestejä. Voit milloin vain olla meihin yhteydessä ja lopettaa tällaisten markkinointiviestien vastaanottamisen meiltä.

Tietoja voidaan käyttää myös ostokäyttäytymisen alysointiin, tarkoituksenamme tuottaa sinulle merkityksellistä tietoa ja markkinointia sekä parantaa verkkosivujamme, maksutapoja ja maksuprosessia. Maksutapojen ja -prosessien parantamistarkoitus voi sisältää työvaiheita joissa yksityisiätietojasi, muun muassa henkilötunnus, voidaan siirtää Muutosmetodi Oyn yrityskonsernin yhtiöiden, tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajien käyttöön käytettäväksi osana analyysiä ja prosessia. Yksityisiä tietojasi voidaan näin ollen käyttää yhdessä muista rekistereistä löytyvien tietojen, esimerkiksi luottotietoraporttien, kanssa.

Henkilötunnustasi käytetään myös ostoprosessissa kolmansien osapuolien maksu- ja luottokorttipalveluntarjoajien puolesta (tai vaatimuksesta) kolmannen osapuolen luottotietoraporttien saamiseksi.

Yksityisten tietojesi käyttö voi johtaa tietojesi käsittelyyn muista rekistereistä löytyvien tietojen kanssa niin EU:n sisä- kuin ulkopuolella, ja tietojasi voidaan siirtää tai prosessoida muiden Muutosmetodi Oyn konsernin tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kuten maksu- ja luottokorttiyhtiöiden käyttöön yllä kuvattuja tarkoituksia varten, noudattaen voimassa olevaa lainsäädäntöä ja säädöksiä. Tietoja voidaan jakaa tai käyttää yhdessä viranomaislähteiden tai yhteistyökumppaneidemme, kuten paino- ja jakeluyhtiöiden ja maksupalvelun tarjoajien kanssa. Kama International noudattaa aina huolellisuutta käsitellessään yksityisiä tietojasi.

Hyväksymällä yksityisyyskäytännön ostamalla tai muutoin antamalla tietojasi verkkosivuillamme hyväksyt, että tietojasi voidaan siirtää maihin jotka sijaitsevat Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Jos Muutosmetodi Oyn liiketoiminta myydään tai sulautetaan kokonaan tai osittain muun liiketoiminnan tai yhtiön kanssa, yksityisiä tietojasi voidaan antaa neuvonantajiemme sekä mahdollisten ostajien tai heidän neuvonantajiensa käyttöön, sekä myös uuden omistajan käyttöön. Uusi omistaja on vastuussa mahdollisten yksityisyyskäytännön muutosten tiedottamisesta.

Kuinka suojaamme yksityisiä tietojasi?
Suojataksemme yksityisiä tietojasi joita käsittelemme, olemme ottaneet käyttöön useita turvakäytäntöjä. Turvakäytäntöihimme lukeutuvat tekniset ratkaisut sekä organisaation sisäiset keinot suojata yksityisiä tietojasi. Esimeriksi verkkoselainten sertifiointiproseduurit, palomuurit ja virusturvaohjelmat suojaavat ja estävät asiatonta pääsyä verkkoon. Kulunvalvonta ja henkilöiden tunnistus on käytössä suojaamaan pääsyä tiloihin joissa tietoja säilytetään.

Kama International käyttää esimerkiksi SLL (Secure Socket Layer) protokollaa tietojen turvallista siirtoa varten internetissä tai muissa verkoissa. Asiakkaanamme pyydämme sinua tarkistamaan että SLL on mahdollistettu verkkoselaimesi asetuksissa. Estääksemme asiattoman luottokorttisi käytön, käytämme yksisuuntaisia koodeja.

Kuinka pitkään säilytämme yksityisiä tietojasi?
Jos suostut rekisteröimään asiakkuutesi tai jäsenyytesi Muutosmetodi Oylle, tietojasi säilytetään kunnes lopetat rekisteröidyn asiakkuutesi. Voit milloin tahansa lopettaa tällaisen asiakkuuden. Jos et rekisteröidy asiakkaaksemme, tietojasi säilytetään vain niin kauan kuin se on välttämätöntä lain mukaisten velvollisuuksiemme täyttämiseksi ja täyttääksemme velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaanamme, esimerkiksi täyttääksemme tilattujen tuotteiden toimitukset tai mahdolliset takuuvelvoitteet.

Missään tapauksessa yksityisiä tietojasi ei säilytetä pidempään kuin yksityisyydensuojaa käsittelevissä laeissa säädetään.

Kuinka saan pääsyn, päivitän ja korjaan yksityisiä tietojani?
Yksityisyydensuojalainsäädännön mukaisesti voit saada tietoosi kerran kalenterivuodessa ilmaiseksi saada tietoosi mitä yksityisiä tietojasi käytämme riippumatta siitä kuinka nämä tiedot on kerätty. Jos haluat saada nämä tiedot, voit pyytää niitä nähtäväksesi kirjallisella pyynnöllä. Yksityisyydensuojalainsäädännön mukaisesti tällaisen pyynnön pitää tulla kirjeitse, osoitetiedot löytyvät verkkosivuilta. Sähköpostitse emme voi lähettää yksityisiä tietoja.

Muutosmetodi Oy haluaa varmistaa että yksityiset tietosi ovat oikein ja ajantasalla. Jos jossain Muutosmetodi Oy:n antamissasi tiedoissa on tapahtunut muutoksia, kuten olet vaihtanut sähköpostiosoitettasi, nimeäsi, tai maksutapaa tai haluat vaihtaa asiakastiliäsi, pyydämme sinua olemaan yhteydessä sähköpostitse asiakaspalveluumme. Voit milloin tahansa vaatia että yksityisiä tietojasi korjataan tai poistetaan.

Yksityisiä tietojasi ei käytetä suoramarkkinointiin, jos vastustat tällaista käyttöä. Voit milloin tahansa poistaa suostumuksesi yksityisten tietojesi käyttämiseen. Tällaisen suostumuksen poistamisen voi rajoittaa osaan käyttöä, esimerkiksi suoramarkkinointiin.

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille
Sivuillamme voi olla linkkejä muille verkkosivuille. Tämä yksityisyyskäytäntö koskee vain tätä verkkosivua. Kun sinut linkitetään toiselle verkkosivulle, sinun tulee lukea tämän toisen sivun yksityisyyskäytäntö. Pyydämme sinua huomaamaan että Harimaa training ei ole vastuussa yksityisten tietojesi käytöstä muilla verkkosivuilla.

Lisäykset yksityisyyskäytäntöön
Muutosmetodi Oy:n varaa oikeuden milloin tahansa täydentää tätä yksityisyyskäytäntöä siinä määrin kuin on tarpeellista korjata häiriöitä, täyttää uusia teknisiä vaatimuksia tai uutta lainsäädäntöä ja säädöksiä. Lisäykset yksityisyyskäytäntöön julkaistaan verkkosivuillamme.